Főoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
1 évet fizetsz kettőt kapsz a CakePHP tárhely programban!
Silver csomag pl.: 1000MB tárhely, MySQL vagy PostgreSQL.
.hu domain címmel - 12.900 Ft + Áfa / 2év
Hírek: Exkluzív bejelentés CSAK CakePHP.hu fórumlátogatóknak!  Általános blabla...
Oldalak: [1]   Le
Nyomtatás
Téma: magyar 1.2-es manual  (Megtekintve 1063 alkalommal)
« Dátum: 2008. Augusztus 02. - 15:22:07 »
rrd Nem elérhető
Adminisztrátor
Teljes tag

Profil megtekintése WWW E-mail

Hari,

Jelentősen átalakították a manual kezelését és működését. Nagyon egyszerűvé vált a fordítás. Csak be kell jelentkezni a bakery-s jelszavaddal, bármely oldalon megnyomni az edit gombot, és már fordíthatsz is. Előtte mondjuk érdemes ránézni az adott bekezdés History-jára nehogy olyat fordíts ami épp elfogadásra várakozik. Mentés után elég gyorsan jóváhagyja valaki a fordítást és már kint is van.

Mivel elég jól szét van tördelve kis bekezdésekre a manual ha valakinek akár csak egy pár perce van akkor is le tud fordítani egy-egy részt.

A magam részéről most próbálok rendszeresen kisebb-nagyobb részeket fordítani, de kérem, hogy bárki más akinek van egy kis ideje segítsen!

Az 1.2-be bekerült jónéhány kellemes újítás, biztosan itthon is nagyon népszerű keretrendszer lesz.
Naplózva
« Válasz #1 Dátum: 2008. November 02. - 15:34:12 »
ripetti Nem elérhető
Újonc

Profil megtekintése WWW E-mail
*

Szia,

Kicsit foglalkoztam a fordítással. A következőt vettem észre:
Konkrétan az ajax helpereknél fordult elő, hogy a manual kódjában <h3> -as tagok vannak.
És úgy tűnik, hogy ezeket a manual framework nem engedi commitolni, azaz hiába fordítottam le az oldalt, mindig szólt, hogy header tagok helyett hozzak létre alszekciót.

Workaroundként kicseréltem <font size="4"> -re, de gondolom, célszerű lenne azt a részt átstrukturálni úgy, ahogy a keretrendszer szeretné. Bár akkor meg eltér az angoltól.
Mindegy. Szóval ezt vettem észre.
Üdv. Hááát

Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  

2007 CakePHP Magyarország Fóruma